Houd het kloppend hart van je organisatie in topconditie.

Databasebeheer

Als je organisatie geen moment zonder informatie kan, dan is het onderhoud van je database-servers een stevige uitdaging. Dat is specialistenwerk dat een haarscherpe focus vereist.

Wij hebben de expertise en ervaring om je databases in topconditie te houden, terwijl de informatie vrijwel non-stop blijft stromen.

Als klant van Twintos profiteer je van het hoogste niveau van veiligheid en beheersbaarheid in Nederland. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde technologie om je databases in topconditie te houden. En waar we die nog niet goed genoeg vinden, ontwikkelen we gespecialiseerde, aanvullende tools.

Maar wat ons misschien nog wel het meest effectief maakt, is onze persoonlijke betrokkenheid. We vormen een team met jou, je collega’s en je leveranciers. En we doorzien welke menselijke processen cruciaal zijn om je data veilig en snel beschikbaar te houden.

Cases:

Twintos migreerde 10 miljoen MijnOverheid Berichtenboxen

“Het datawarehouse van Greetz was compleet uit z’n jasje gegroeid”

Wij verlosten Kooyman van een ongekend hardnekkige pinstoring

Beheer zorgdataservers zoals HiX

Ons bloed gaat sneller stromen van projecten met een grote impact. We werken dan ook al samen met vele ziekenhuizen in Nederland.

Dankzij die ervaring kennen we HiX en andere zorgsystemen als geen ander. Ook de contactpersonen bij de leveranciers kennen we goed, waardoor we snel een vliegende start kunnen maken in jouw zorginstelling.

We kijken verder dan het elektronische patiëntendossier, want er zijn nog veel meer cruciale database-servers – van het alarmsysteem tot de apparatuur in de OK. Wij zorgen ervoor dat al die data in je organisatie veilig en snel toegankelijk blijft.

Cases:

Primeur: Twintos realiseert virtualisatie van HiX, op vSAN

Zo tilden we de patiëntprivacy naar een nieuw niveau

Database consulting

Ook in jouw organisatie kan de data beter, sneller en veiliger stromen. Wij zien in vele sectoren wat de slimste oplossingen voor databasebeheer zijn – en hoe het beter kan.

Klanten als de NS, PGGM en verschillende ziekenhuizen vertrouwen al op ons analytische denkvermogen en inzicht in de menselijke kant van informatiebeheer.

Zet onze expertise in voor bijvoorbeeld het bereiken van redundantie, hoogbeschikbaarheid en veiligheid op Pentagon-niveau.

We leven in het tijdperk van de informatie. Boven de concurrentie uitstijgen kan alleen als je de data in je organisatie maximaal inzet. Twintos helpt je daarbij.

Case:

Twintos adviseerde bij de ontvlechting van NS-systemen

Database Health Check

Wees scherp op de risico’s en de mogelijkheden voor optimalisatie in je database-omgeving. Voer de Health Check van Twintos uit.

De scripts in deze scan hebben wij zelf ontwikkeld om de databases van onze klanten te monitoren en te beheren. Je krijgt snel een diepgaande diagnose, zonder impact op je database-servers.

We kijken met je naar de uitkomst van de scan en geven een rapport met aandachtspunten en aanbevelingen die je direct kunt implementeren.

Zo profiteer je van onze expertise en krijg je snel inzicht in de risico’s en kansen voor jouw database-servers.

Start de Health Check

Welke risico’s zitten er op dit moment in je database-omgeving? Check het snel, met de scripts waarmee wij de servers van onze klanten monitoren.

Start direct: mail onsStart direct: mail ons