Onze cultuur bewaken we met net zoveel passie als de data.

Wij zijn Twintos, de database-experts van Nederland. Ons bloed gaat sneller stromen van projecten waarbij de impact van informatie zo groot mogelijk is.

Goed databasebeheer begint bij de mens. Een belangrijk deel van ons werk is talenten herkennen en laten uitgroeien tot het databasegenie dat ze zijn, door ze los te laten op de meest complexe, uitdagende projecten.

Bij Twintos bieden we je een unieke kans: het hoogste niveau bereiken in databasebeheer in Nederland.

Je komt in een team van, laten we eerlijk zijn, totale vakidioten op het gebied van databases. Stuk voor stuk mensen die het een sport vinden om datatoegang nóg sneller, nóg veiliger te maken. Om oplossingen te vinden die nog niemand eerder gevonden heeft.

Wij zetten onze expertise in voor projecten met maximale impact. Klanten die geen moment zonder hun data kunnen, omdat anders de maatschappij stilvalt. Ziekenhuizen bijvoorbeeld. En banken, logistiek en openbaar vervoer.

Wat we doen, is veel meer dan alleen ultra-geavanceerde technologie optimaal inzetten. We houden persoonlijk contact met onze klanten, en verdiepen ons in de menselijke factoren van veilig databeheer bij elke klant. Juist dat maakt ons zo effectief.

Wij hebben ontdekt dat we pas echt succesvol zijn als we de vrijheid hebben om precies zo te werken als we zelf goed én prettig vinden.

We geloven in eigenaarschap. Je krijgt je eigen focusklanten, waar je zelf verantwoordelijk voor bent.

En als je vindt dat er nieuwe technologie moet komen om je klanten nog beter te bedienen, laten we je die zelf ontwikkelen. Inmiddels hebben we zo een indrukwekkende set aan tools ontwikkeld: de Twintos Alerting Suite.

Openstaande vacatures

Trainee MS SQL Server database-engineer

  • 32 - 40 uur per week
  • Amersfoort, Utrecht, Nederland
Bekijk vacatureBekijk vacature

MS SQL Server database-engineer

  • 32 - 40 uur per week
  • Amersfoort, Utrecht, Nederland
Bekijk vacatureBekijk vacature

Het is leuk en uitdagend om monitoring tools te bouwen. Je kunt zelf bedenken hoe je het werkend krijgt. Daar leer je heel veel van.

Marc Bazen, database-engineer

Je werkt in een zelfsturend team. Met klanten en hun leveranciers werk je heel direct samen, als collega’s in één team.

Jan-Willem, team lead database-engineers

Slimme mensen een plek bieden waar ze iets leuks kunnen doen, dat is wat we doen. En dat levert weer enorm tevreden klanten op.

Edward Dortland, mede-oprichter
01 - 03